Krug Grande Cuvee Giftpack

Sensationeel
Deze revolutionaire champagne gaat voorbij aan de gebruikelijke aanpak om cuvée de prestige champagnes enkel als vintage te maken. Het is de belichaming van de droom om ieder jaar enkel de allerbeste champagne te maken, een champagne van grote gulheid en elegantie. Krug Grande Cuvée Brut behoort tot de allergrootste wijnen ter wereld en kan nog lange tijd rijpen.Een assemblage van 120 champagnes uit minimaal tien oogstjaren rijpt voor minstens zes jaar in de kelders van Krug. Het resultaat is een tijdloze champagne met de perfecte balans tussen volheid en verfijning, rijpheid en frisheid, vol subtiele sensaties. Krug Grande Cuvée drinkt u het beste tussen 9 en 12 graden Celsius uit een glas voor witte Bourgogne wijn.

-

  • Dit product is per fles te bestellen 
  • Bestel voor 11:00 vandaag, morgen in huis (ook in België)
  • Gratis bezorging vanaf euro; 100,-
  • Bestel gemakkelijk en betaal veilig

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 140,50 Incl. BTW: 170,00

U spaart 340 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 8916052
Land Frankrijk
Regio Champagne
Jaargang 2020
Druif Pinot Noir
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 10 - 12°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Hij past op een heel natuurlijke manier bij een groot aantal gerechten. Gastronomische gerechten met vis, schaal- en schelpdieren en met wit vlees, maar ook exotische smaken passen er zeer goed bij. Een onvergetelijke combinatie is Bresse-kip, bestoken me
Sluiting Kurk
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 12%

Krug Grande Cuvee Giftpack

In zijn befaamde notitieboekje refereerde Joseph Krug aan de Grande Cuvée Brut als “Champagne no.1”. Deze revolutionaire champagne gaat voorbij aan de gebruikelijke aanpak om cuvée de prestige champagnes enkel als vintage te maken. Het is de belichaming van de droom om ieder jaar enkel de allerbeste champagne te maken, een champagne van grote gulheid en elegantie. Een assemblage van 120 wijnen uit minimaal tien oogstjaren rijpt voor minstens 6 jaar in de kelders van Krug. Het resultaat is een tijdloze champagne met de perfecte balans tussen volheid en verfijning, rijpheid en frisheid, vol subtiele sensaties. Een champagne voor exclusieve momenten!

Awards

  • 96 punten - Robert Parker

Over Krug

Deze revolutionaire champagne gaat voorbij aan de gebruikelijke aanpak om cuvée de prestige champagnes enkel als vintage te maken. Het is de belichaming van de droom om ieder jaar enkel de allerbeste champagne te maken, een champagne van grote gulheid en elegantie. Krug Grande Cuvée Brut behoort tot de allergrootste wijnen ter wereld en kan nog lange tijd rijpen.

Ontdek Krug