Voorinschrijving Paul Jaboulet Secret de Famille

Onze meest verkochte wijnen van 2020 zijn de Secret de Famille Viognier en Syrah van Paul Jaboulet. Beide wijnen zijn zeer geliefd vanwege hun geweldige prijs-kwaliteit verhouding.

PAUL JABOULET AÎNÉ
Het wijnhuis staat bekend om zijn geweldige wijnen in de Rhône. Hun Syrah icoonwijn, de Hermitage la Chapelle, behoort tot de beste wijnen ter wereld. In Condrieu maken zij een grandioze Viognier: Condrieu Les Cassines. 
Beide zeer schaars en kostbaar.

SECRET DE FAMILLE VIOGNIER 2019
Het was zonnig, warm en droog wat zorgde voor een kleinere oogst, maar wel van perfect rijpe druiven. Deze Viognier barst van het fruit. Het uitbundige bouquet presenteert aroma’s van mango en ananas met veel exotische accenten. De smaak is vol fruit en heerlijk fris.

Hamersma: 9- (oogst 2019)
''Hoe doet-ie 't toch, die Paul Jaboulet Aîné? Voor deze prijs een fantastisch elegante viognier maken met zachte perziken, ananas-aanzet plus aaibare abrikoos. Mooi bloemig bovendien. En, precies goed. Hoe? Tja, dat is dus het Geheim van de Familie.''


SECRET DE FAMILLE SYRAH 2018
2018 is een zeer geslaagd jaar voor Syrah. Rijk en krachtig. De wijn biedt heerlijke smaken van rijp rood fruit met een heerlijke lange zachte afdronk.


Hamersma: 8,5 (oogst 2017)
Lekker gevulde, op fruit gemaakt syrah. Pruimen uit de koelkast, bramengezelschap, een zoethoutzoetje, en een prettige peperbite. Gewoon terug bijten. Of anders eerst de tanden even in een eendenborst zetten.

EXTRA VOORDELIG
Deze fenomenale Viognier en Syrah bieden we nu op voorinschrijving aan met geweldige kortingen en bij elke 24 flessen een Magnum Paul Jaboulet Parallel 45 Rouge cadeau (t.w.v. € 29,50)

Nú 12 flessen, slechts € 8,95 per fles
Nú 24 flessen, slechts € 8,45 per fles (incl. 1 Magnum*)
Nú 48 flessen, slechts € 7,75 per fles (incl. 2 Magnums*)
(Normale prijs per fles € 9,75, bij elke 24 flessen een gratis magnum)

De voorinschrijving is geldig t/m 10 januari 2021, uitlevering medio januari

TIP
Koop samen met vrienden en familie om te profiteren van dit aanbod.

Parallel 45: Luxe Cotes du Rhone
Paul Jaboulet maakt ook een luxe Cotes du Rhone: Parallel 45. Deze biologische wijn is veel meer dan een 'Cotes du Rhone'. Deze biologische wijnen van eigen wijngaarden zijn ook echt de moeite waard, perfecte blends van de diverse Rhonedruiven en groots smakend.

Paul Jaboulet Parallel 45 Blanc 2019 (Biologisch) 
Heldere gele kleur. De explosieve geur is uiterst aromatisch met tonen van peer, amandelen, acacia en kamperfoelie. Frisse, elegante wijn met een goede structuur en een mooi zuurtje en wat mineralen in de afdronk.

De grote Hamersma: 8,5 (oogst 2018)
"Bourboulenc is wuft en fris en komt hier verdraaid mooi uit de verf. Frisse, knapperig Rhône, in een gebied waar sowieso maar vijf procent aan wit wordt gemaakt. Met fijn kneepje limoen, veel smaak en mooie romige textuur."

Paul Jaboulet Parallel 45 Rouge 2018  (Biologisch)
Diepe kersenrode kleur. Zeer aromatisch en fruitig, uitnodigend in geur en aantrekkelijk van smaak. De geur kent zwoele aroma’s van divers rood fruit, zoals aardbeien en frambozen, en een vleug exotische specerijen. Mooi gestructureerde smaak, elegant met ronde tannines en een levendige afdronk met wat specerijen zoals peper en zoethout.


De grote Hamersma: 8+ (oogst 2017) 
"Paul Jaboulet Aîné heeft er in ieder geval zijn biologische stokken geplant, en trakteert op lekker kek Rhônerood. Met zwarte peper en allerhande kruiderij, plus koele braam, blauwe bes en een handjevol tanninen."

Ook de Parallel 45 wijnen zijn nu extra voordelig en tellen mee voor de gratis magnum(s)!

Profiteer van dit unieke aanbod.