Voorinschrijving Paul Jaboulet Secret de Famille

Onze meest verkochte wijnen van 2019 zijn de Secret de Famille Viognier en Syrah van Paul Jaboulet. Beide wijnen zijn zeer geliefd vanwege hun geweldige prijs-kwaliteit verhouding.

NIEUWE OOGST VIOGNIER
Wij zitten even zonder de Viognier, maar vanaf begin februari is de nieuwe oogst 2019 beschikbaar. En volgens wijnmaakster Caroline Frey is deze bijzonder goed geslaagd. Het was zonnig, warm en droog wat zorgde voor een kleinere oogst, maar wel van perfect rijpe druiven. Deze Viognier barst van het fruit. Het uitbundige bouquet presenteert aroma’s van mango en ananas met veel exotische accenten. De smaak is vol fruit en heerlijk fris.

Hamersma: 8,5 (oogst 2018)
"Nergens plompe, lompe of afgestompte witte. Koelkast-perzik. Fit-abrikoos. Ananas-aanzet. Inwaaiende mediterrane kruiderij plus een pittig gestemd stemgembertje."


SYRAH 2017
Deze wijn heeft altijd wat tijd nodig en de oogst 2017 is nu werkelijk heerlijk. Wij hebben de laatste flessen van deze oogst weten te bemachtigen, waardoor je het komend jaar van deze volmaakt rijpe Syrah kan genieten. Deze Syrah biedt heerlijke smaken van rijp rood fruit met een heerlijke lange zachte afdronk.


Hamersma: 8,5 (oogst 2017)
Lekker gevulde, op fruit gemaakt syrah. Pruimen uit de koelkast, bramengezelschap, een zoethoutzoetje, en een prettige peperbite. Gewoon terug bijten. Of anders eerst de tanden even in een eendenborst zetten.

PAUL JABOULET AÎNÉ
Het wijnhuis staat bekend om zijn geweldige wijnen in de Rhône. Hun Syrah icoonwijn, de Hermitage la Chapelle, behoort tot de beste wijnen ter wereld. In Condrieu maken zij een grandioze Viognier: Condrieu Les Cassines.
Beide zeer schaars en kostbaar.

EXTRA VOORDELIG
Deze fenomenale Viognier en Syrah bieden we nu op voorinschrijving aan met geweldige kortingen en bij elke 24 flessen een Magnum Paul Jaboulet Parallel 45 Rouge cadeau (t.w.v. € 29,50)

Nú 12 flessen, slechts € 8,95 per fles
Nú 24 flessen, slechts € 8,45 per fles (incl. 1 Magnum*)
Nú 48 flessen, slechts € 7,45 per fles (incl. 2 Magnums*)
(Normale prijs per fles € 9,45, bij elke 24 flessen een gratis magnum)

De voorinschrijving is geldig t/m 12 januari 2020, uitlevering verwacht begin februari 2020.

TIP
Koop samen met vrienden en familie om te profiteren van dit aanbod.

Paul Jaboulet maakt ook een luxe Cotes du Rhone: Parallel 45 rouge. Deze biologische wijn is veel meer dan een 'Cotes du Rhone'. Wij bieden de laatste 40 dozen van de geweldige oogst 2017 aan voor een super scherpe prijs van € 9,95 per fles! (Normaal € 12,45).

Vol drop, rood fruit en een zachte houttoon. Perfect bij stoofgerechten, mooi rood vlees, wildgerechten of gewoon als avondwijn.