Scoort beter dan Chateau d'Yquem

Vin de Constance is een iconische Zuid-Afrikaanse dessertwijn waarvan de geschiedenis meer dan 300 jaar terug gaat toen o.a. Jane Austen, Charles Dickens, Bonaparte Napoleon & leden van diverse koninklijke huizen de Vin de Constance als favoriete wijn dronken.

Dit is nog ruim voor dé huidige ultieme dessertwijn, Chateau d'Yquem uit Bordeaux, geproduceerd werd. Ook opvallend is dat de Vin de Constance 2013 door Robert Parker met 96 punten hoger gewaardeerd wordt dan de d'Yquem uit hetzelfde jaar. Dat terwijl je bijna zes flessen Vin de Constance voor één fles d'Yquem koopt ;-)

Vanaf het begin van de jaren 80 is deze wijn weer in ere hersteld door de familie Jooste met als kenmerk het asymmetrische flesje van 50cl in de stijl van weleer. De afgelopen oogsten resulteerden wederom in topscores va n vele wijnjournalisten.
Elk diner wordt in koninklijke stijl afgesloten met deze heerlijke dessertwijn. Zeker een aanrader voor deze kerst! Deze wijn kan trouwens nog jaren mee, wij adviseren om deze voor 2050 te drinken. De wijn wordt per flesje van 50cl individueel verpakt en gaat per zes in een doos.

Wij hebben slechts negentig flesjes beschikbaar, op=op. Van € 79,- nu voor € 57,50.

Bestel hieronder: