S.Pellegrino - Diamond Bottle

Al sinds 1899 is S.Pellegrino een gevestigde naam over de hele wereld en is de iconische en tijdloze fles onmisbaar op tafel, in de keuken of bij een evenement.

Het Italiaanse stijlicoon met herkenbare, subtiele bruis verfrist iedere gezellige gelegenheid en maakt ieder moment nét iets specialer – en dat al 120 jaar lang! Om dit speciale moment te vieren lanceert S.Pellegrino een nieuwe limited edition-fles: de Diamond Bottle.

De exclusieve Diamond Bottle, met de look and feel van een diamant, staat voor tijdloosheid, schoonheid en authenticiteit.

“Diamanten zijn voor altijd, net als de beste herinneringen. Voor S.Pellegrino zijn dit de momenten die mensen samenbrengen rond een tafel en we zijn vereerd dat we al 120 jaar lang deel hebben uitgemaakt van deze momenten,” aldus Ilenia Ruggeri – International Marketing Director van S.Pellegrino. 


De bijzondere editie heeft zijn debuut gemaakt op de meest exclusieve evenementen en is nu in Nederland beschikbaar. De diamanten staan symbool om de mooiste momenten te vereeuwigen. De unieke fles is dan ook dé perfecte fles om jouw S.Pellegrino-moment nét die extra sparkle te geven!

Interesse? 
Kijk voor het gehele aanbod onder 'luxe water' in de menubalk.