Preventieve maatregelen


De gezondheid van onze medewerkers, partners en klanten staat op dit moment bij ons voorop. Bovendien hebben wij allen de zeer belangrijke verantwoordelijkheid en taak om een exponentiële uitbraak van het huidige corona-virus (COVID-19) - en daarmee de eventuele overbelasting van ziekenhuizen - te allen tijde helpen te voorkomen.

(laatste update: 17 maart 2020)

Om die reden hebben ook wij een aantal preventieve maatregelen genomen:

Thuiswerken
Voorlopig werken wij zoveel mogelijk vanuit huis om onderling contact te vermijden. Wij zijn zoals gewoonlijk telefonisch en per mail - via info@winelist.nl - bereikbaar.

Voorraden aanwezig
Wij hebben geen onmiddellijke problemen met onze wijnvoorraad en voorzien niet dat dergelijke problemen zich op korte termijn zullen voordoen. Wel zijn momenteel in enkele landen, waaronder Frankrijk, alle bedrijven gesloten. Dit betekent dat wij daar op dit moment geen nieuwe voorraad vandaan kunnen halen. Op dit moment hebben wij wel voldoende wijn op voorraad en waar nodig bieden wij uiteraard een passend alternatief.

Logistiek
Op dit moment functioneert de logistiek van goederen nog voldoende. Ons magazijn is daarom open en maakt alle orders verzendklaar. PostNL en andere transporteurs draaien op dit moment op volle toeren om alle lopende en nieuwe bestellingen zo spoedig mogelijk bij u te krijgen. Houd daarbij rekening met het feit dat ook transporteurs zich aan de voorgeschreven adviezen van het RIVM houden en daarom elk fysiek contact zoveel mogelijk proberen te vermijden. Ook deze ontwikkelingen en adviezen volgen wij natuurlijk van dag tot dag.

Geen reizen
Het coronavirus beïnvloedt het dagelijks leven in steeds meer delen van de wereld. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en onthouden ons op dit moment geheel van reizen. Daarmee willen we zowel onze medewerkers als onze wijnpartners beschermen en het risico van verdere verspreiding van het virus daarmee zoveel mogelijk te beperken.

Veranderende situatie
Het spreekt voor zich dat wij de situatie nauwlettend in de gaten houden en staan dagelijks in telefonisch contact met onze wijnproducenten in andere landen. Wij volgen het advies en de daarbij behorende aanbevelingen van de nationale autoriteiten.

Waar nodig stellen we onze persoonlijke competenties, middelen en creativiteit ter beschikking om bij te dragen aan de ontlasting van de huidige situatie.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande specifieke vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via deze website of stuur een email aan info@winelist.nl