Dé topselectie van Château d'Esclans!

Château d'Esclans breekt alle records op roségebied: binnen 'slechts' tien jaar hebben Sacha Lichine en zijn team alle mogelijke prijzen, awards, topscores en onderscheidingen ontvangen. Met recht mogen zij zich de allerbeste roséproducent ter wereld noemen!

Samen met wijlen wijnmaker Patrick Leon (Mouton Rothschild) maakt Sacha wereldklasse rosés waarvan de bekendste Whispering Angel is en de cru's Garrus en Les Clans de hoogste scorende rosés ter wereld zijn.


Uniek aanbod
Dit is de meest exclusieve topselectie van Château d'Esclans, deze wijnen zijn een buitencategorie geworden en steevast direct uitverkocht. Wij hebben een zeer beperkte hoeveelheid flessen kunnen bemachtigen en die bieden wij als eerste aan een selecte groep aan. Ook bieden we je een zeer interessante intekenkorting aan op deze wijnen, zie het intekenformulier onderaan deze blog.


Chateau d'Esclans Garrus 2017
De beste en duurste rosé ter wereld. Gemaakt van zeer oude stokken Grenache en Rolle (vermentino), fermentatie op temperatuur gecontroleerde houten vaten en daarna tien maanden rijping op nieuw eikenhout. Doe je ogen dicht en je weet echt niet wat je proeft. Geweldig! Kan enkele jaren verder rijpen als een grote Bourgogne.


James Suckling - 95/100 ‘Greatest rosé ever’
Drinks Business Master - 98/100
Verpakt in houten kist met zes flessen
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
SLECHTS 10 KISTJES BESCHIKBAAR
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Chateau d'Esclans les Clans 2017
Als Garrus de 'Dom Perignon' is, dan is Les Clans 'de Krug' van de familie. Elegant, diepgang en finesse zijn de drie woorden die deze wijn het best beschrijven. Tien maanden gerijpt op eikenhout en gemaakt van Grenache en Rolle.

Matthew Jukes - 19/20 ‘The most hypnotic pattisier’s scent & the depth of flavour is outstanding’
James Suckling - 95/100
Drinks Business Master - 97/100
Verpakt in houten kist met zes flessen
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
SLECHTS 12 KISTJES BESCHIKBAAR
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Chateau d'Esclans Single Vineyard 2018 - eerste oogst
Dit jaar kwam Sacha met een nieuwe wijn: Chateau d'Esclans Single Vineyard. Gemaakt van de wijngaarden om het Chateau gelegen. Grootse wijn, deels gerijpt op eikenhout en deels op RVS. Wij kregen slechts 10 doosjes van deze wijn, er zijn nog geen ratings binnen, maar de verwachtingen zijn hoog. Elegantie en balans zijn de woorden voor deze wijn.


Verpakt per 6 flessen in doos
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
SLECHTS 10 DOOSJES BESCHIKBAAR
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Rock Angel 2018
'Before we used to whisper, now it's time to Rock' aldus Sacha Lichine. De grote broer van Whispering Angel in alle opzichten. Deels hout gelagerd, deels op RVS. Geweldige complexe rosé voor een aantrekkelijke prijs.

Matthew Jukes ‘It sure does Rock! The Whisperer in a leather jacket’
Drinks Business Master - 98/100

SLECHTS 15 DOOSJES BESCHIKBAAR
MAGNUMS 6 STUKS BESCHIKBAAR
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Whispering Angel 2018
Whispering Angel is de meest populaire premium Provence rosé. Geschonken op de mooiste locaties in de wereld, van Saint Tropez tot New York en van Parijs tot de Malediven. Perfect glas rosé.


James Suckling - 92/100 ‘Always delicious’
Drinks Business Master - 93/100
Verpakt in dozen van 6 flessen beperkt beschikbaar.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

GROOTFORMATEN ZIJN PER STUK VERPAKT
EN ZEER BEPERKT BESCHIKBAAR
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Intekenen en leveren
Intekenen kan tot 5 augustus. Vanaf 13 augustus starten wij met leveren, de voorraad is beperkt en de intekeningen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Mocht je op vakantie zijn, geef aan wanneer je terug bent, dan nemen we contact met je op voor de uitlevering.


Tip
Bestel de Rock Angel en een kistje Les Clans of Garrus om jezelf en vrienden te verrassen op bijzondere momenten. Vergeet je niet wat Whispering Angel erbij te bestellen om direct van te genieten? De grootformaten maken van elke borrel of diner direct een feestje.
WhatsApp ons!