Dé topselectie van Château d'Esclans!

Château d’Esclans: de beste rosés ter wereld
Sacha Lichine, zoon van wijnberoemdheid Alexis Lichine, verkocht zijn vooraanstaande Grand Cru Château Prieuré-Lichine in Margaux om de Provence rosé wereldwijd op de kaart te zetten. Samen met wijlen Patrick Leon, oud hoofdwijnmaker van Château Mouton Rothschild, begon hij in 2006 aan dit avontuur. Hun missie is geslaagd; Provence rosé staat op de kaart als serieuze wijn en de awards en topscores voor Château d’Esclans zijn niet te tellen. Zo heeft hij als eerste rosé wijnhuis de titel ‘European Winery of the Year’ gekregen. 

De Grote Hamersma geeft de nieuwe 2020 oogst een 9!
“Het is verfijnd, het is elegant. Het zweeft tussen perzik en bosaardbeitjes. Toucheert met de voetjes venkel en anijs. En wappert op een fris zomerbriesje door richting gedroogde abrikoos en rozemarijn.”Limited edtion finest rosés
Wij hebben 40 kisten mogen kopen van Chateau d'Esclans, bestaande uit 2 flessen van elk van deze iconische roséwijnen: Garrus, Les Clans en de Single Vineyard. Tevens bevat elke limited edition kist een persoonlijke uitnodiging van Sacha Lichine om zijn Chateau d'Esclans in Provence te bezoeken. Dat klinkt ons als muziek in de oren na het afgelopen jaar thuis.Wij verwachten dat er veel animo is voor deze 40 kisten, ons advies is dan ook om snel te in te schrijven. Tevens bieden bij de Whispering Angel en andere toprosés aan voor een scherpe prijs. Op naar het voorjaar en de zomer!
Nu voor: € 395,-


Uniek Primeur aanbod 
Dit is de meest exclusieve topselectie van Château d'Esclans, deze wijnen zijn een buitencategorie geworden en steenvast direct uitverkocht. Wij hebben een zeer beperkte hoeveelheid flessen beschikbaar en die bieden wij als eerste aan een selecte groep aan. 


Whispering Angel 2020
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk
Cinsault, Grenache, Rolle, 2020


De engeltjes fluisterden het al; deze rosé is een genot om te drinken. Binnen enkele jaren is dit de populairste Provence rosé ter wereld geworden. Heerlijk frisse, elegante en met rood fruit gevulde rosé. Elk leeg glas vraagt om een nieuwe.


De Grote Hamersma - 9
Drinks Business Master - 94/100 
Verpakt in dozen van 6 flessen en beperkt beschikbaar. 
Grootformaten zijn zeer beperkt beschikaar
Van € 22,75 nu voor € 19,75


1,5L Whispering Angel: van € 52,50 voor slechts € 46,- 
3L Whispering Angel:
van € 135,- nu voor € 118,- 
6L Whispering Angel:
van € 345,- nu voor € 299,-

Rock Angel 
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk 
Cinsault, Grenache, Rolle, 2019In meerdere opzichten de grote broer van de Whispering Angel, gemaakt van de beste selectie Grenache en Rolle (Vermentino) druiven. De ultieme Provence rosé. Zeer geschikt als begeleider van zomerse gerechten en heerlijk op een heerlijke namiddag in de zon.


Drinks Business: 98/100 punten. 
Matthew Jukes: ‘It sure does Rock! The Whisperer in a leather jacket’ 
Beperkt beschikbaar
75cl Rock Angel van € 34,95 nu voor € 31,50Chateau D'Esclans Garrus 2019 
A.C.  Côtes de Provence, Frankrijk
Grenache, Vermentino, 2019 


De beste en duurste rosé ter wereld. Gemaakt van zeer oude stokken Grenache en Rolle (vermentino), fermentatie op temperatuur gecontroleerde houten vaten en daarna tien maanden rijping op nieuw eikenhout. Doe je ogen dicht en je weet echt niet wat je proeft. Geweldig! Kan enkele jaren verder rijpen als een grote Bourgogne.


James Suckling - 95/100 ‘Greatest rosé ever’ 
Drinks Business Master - 96/100 
Verpakt in houten kist met zes flessen 
(Slechts 12 kistjes beschikbaar)
€ 139,- nu voor € 125,-


Chateau d'Esclans Les Clans 2019
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk 
Grenache, VermentinoAls Garrus de 'Dom Perignon' is, dan is Les Clans 'de Krug' van de familie. Elegantie, diepgang en finesse zijn de drie woorden die deze wijn het best beschrijven. Tien maanden gerijpt op eikenhout en gemaakt van Grenache en Rolle. Kan zich meten met de beste witte Bourgogne wijnen met uw ogen dicht.


Matthew Jukes - 19/20 ‘"A mind blowing rosé’ 
James Suckling - 95/100 
Drinks Business Master - 96/100 
Verpakt in houten kist met zes flessen 
Slechts 12 kistjes beschikbaar 
€ 62,50 nu voor € 57,-


Chateau d'Esclans Single Vineyard 2019
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk 
Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz, Tibouren, Vermentino, 2019 Vorig jaar kwam Sacha met een nieuwe wijn: Chateau d'Esclans Single Vineyard. Gemaakt van de wijngaarden om het Chateau gelegen. Grootse wijn, deels gerijpt op eikenhout en deels op RVS. Elegantie en balans zijn de woorden voor deze wijn.


Drinks Business Master - 95 punten
An earthy beauty called minerality (if it were a Burgundian white)
Slechts 25 dozen van 6 beschikbaar
€ 42,50 nu voor € 38,50

The Palm By Whispering Angel 2019
Aix-en-Provence, Frankrijk 
Cinsault, Grenache, Syrah, Carignan 2019 
Uit de buurgemeente Aix-en-Provence komt deze fruitvolle zus van Whispering Angel. The Palm heeft zachte smaak van rijpe aardbeien en fris citrus. Perfect op een zonnig terras.

Wine Enthusiast: “A lightly poised and perfumed rosé that is both crisp and ripe”
€ 17,95 nu voor 15,95


Intekenen en leveren
De wijnen zijn beperkt op voorraad en kunnen we snel leveren, de intekeningen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 


Tips
Sla wat dozen Whispering Angel in voor de mooie dagen die komen gaan, maar ook zeker de Rock Angel en een kistje Les Clans of Garrus om uzelf en vrienden te verrassen op bijzondere momenten. De grootformaten maken van elke borrel of diner direct een feestje.