Dé topselectie van Château d'Esclans!

Château d’Esclans: de beste rosés ter wereld
Sacha Lichine, zoon van wijnberoemdheid Alexis Lichine, verkocht zijn vooraanstaande Grand Cru Château Prieuré-Lichine in Margaux om de Provence rosé wereldwijd op de kaart te zetten. Samen met wijlen Patrick Leon, oud hoofdwijnmaker van Château Mouton Rothschild, begon hij in 2006 aan dit avontuur. Hun missie is geslaagd; Provence rosé staat op de kaart als serieuze wijn en de awards en topscores voor Château d’Esclans zijn niet te tellen. Zo heeft hij als eerste rosé wijnhuis de titel ‘European Winery of the Year’ gekregen. 


De Grote Hamersma geeft een 9!
“Het is verfijnd, het is elegant. Het zweeft tussen perzik en bosaardbeitjes. Toucheert met de voetjes venkel en anijs. En wappert op een fris zomerbriesje door richting gedroogde abrikoos en rozemarijn.”


Uniek aanbod 
Dit is de meest exclusieve topselectie van Château d'Esclans, deze wijnen zijn een buitencategorie geworden en steenvast direct uitverkocht. Wij hebben een zeer beperkte hoeveelheid flessen beschikbaar en die bieden wij als eerste aan een selecte groep aan. 


En ook in de herfst smaakt de Whispering Angel uitstekend, dat merken wij ook in de vraag naar deze heerlijke wijn. We zijn aanbeland bij de laatste pallet Whispering Angel 2019 en moeten daarna tot begin volgend jaar wachten op de nieuwe oogst.Whispering Angel
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk
Cinsault, Grenache, Rolle, 2019
De engeltjes fluisterden het al; deze rosé is een genot om te drinken. Binnen enkele jaren is dit de populairste Provence rosé ter wereld geworden. Heerlijk frisse, elegante en met rood fruit gevulde rosé. Elk leeg glas vraagt om een nieuwe.


De Grote Hamersma - 9
James Suckling - 92/100 ‘Always delicious’ (oogst 2018)
Drinks Business Master - 94/100 
Verpakt in dozen van 6 flessen en beperkt beschikbaar. 
Grootformaten zijn per stuk verpakt en zeer beperkt beschikaar


Van € 22,50 nu voor € 19,75


1,5L Whispering Angel: van € 49,50 voor slechts € 45,- 
3L Whispering Angel:
van € 125,- nu voor € 109,- 
6L Whispering Angel:
van € 345,- nu voor € 299,-

Rock Angel 
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk 
Cinsault, Grenache, Rolle, 2019


In meerdere opzichten de grote broer van de Whispering Angel, gemaakt van de beste selectie Grenache en Rolle (Vermentino) druiven. De ultieme Provence rosé. Zeer geschikt als begeleider van zomerse gerechten en heerlijk op een heerlijke namiddag in de zon.Drinks Business: 98/100 punten. Matthew Jukes ‘It sure does Rock! The Whisperer in a leather jacket’ 
Falstaff: 93 punten (oogst 2018) 
Slechts 15 doosjes beschikbaar  

75cl Rock Angel van € 34,50 nu voor € 28,50


Chateau D'Esclans Garrus 2018 
A.C.  Côtes de Provence, Frankrijk
Grenache, Vermentino, 2018 


De beste en duurste rosé ter wereld. Gemaakt van zeer oude stokken Grenache en Rolle (vermentino), fermentatie op temperatuur gecontroleerde houten vaten en daarna tien maanden rijping op nieuw eikenhout. Doe je ogen dicht en je weet echt niet wat je proeft. Geweldig! Kan enkele jaren verder rijpen als een grote Bourgogne.


James Suckling - 95/100 ‘Greatest rosé ever’ 
Drinks Business Master - 96/100 
Verpakt in houten kist met zes flessen 
(Slechts 5 kistjes beschikbaar)


€ 125,- nu voor € 110,-


Chateau d'Esclans Les Clans 2018
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk 
Grenache, VermentinoAls Garrus de 'Dom Perignon' is, dan is Les Clans 'de Krug' van de familie. Elegant, diepgang en finesse zijn de drie woorden die deze wijn het best beschrijven. Tien maanden gerijpt op eikenhout en gemaakt van Grenache en Rolle. Kan zich meten met de beste witte Bourgogne wijnen met uw ogen dicht.


Matthew Jukes - 19/20 ‘"A mind blowing rosé’ 
James Suckling - 95/100 
Drinks Business Master - 96/100 
Verpakt in houten kist met zes flessen 
Slechts 12 kistjes beschikbaar 


€ 59,- nu voor € 52,50


Chateau d'Esclans Single Vineyard 2019
A.C. Côtes de Provence, Frankrijk 
Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz, Tibouren, Vermentino, 2019 Vorig jaar kwam Sacha met een nieuwe wijn: Chateau d'Esclans Single Vineyard. Gemaakt van de wijngaarden om het Chateau gelegen. Grootse wijn, deels gerijpt op eikenhout en deels op RVS. Wij kregen slechts 20 doosjes van deze wijn, er zijn nog geen ratings binnen, maar de verwachtingen zijn hoog. Elegantie en balans zijn de woorden voor deze wijn.


Verpakt per 6 flessen in doos 


€ 42,50 nu voor € 37,50


Intekenen en leveren 
De wijnen zijn beperkt op voorraad en kunnen we snel leveren, de intekeningen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 


Tips
Bestel de Rock Angel en een kistje Les Clans of Garrus om jezelf en vrienden te verrassen op bijzondere momenten. Vergeet je niet wat Whispering Angel erbij te bestellen om direct van te genieten? De grootformaten maken van elke borrel of diner direct een feestje.