Premium Wine

Premium Wine

The Premium Wine: kwaliteit is een investering in de toekomst

Speciaal voor een selecte groep wijnliefhebbers hebben we de Premium wine opgericht. Als Premium lid geniet je van een scala aan voordelen zoals onze premium service. Ook krijg je voorrang op intekening voor bijzondere, schaarse wijnen.

Schrijf je in via onderstaand formulier. Na beoordeling van de aanvraag ontvang je van ons bevestiging per mail.

Aanvraag lidmaatschap

Wine Paper: Investeren in wijn

In deze Wine Paper nemen we je mee in de investeringswereld van wijn. We vertellen je waar je op moet letten bij de aanschaf van bepaalde icoonwijnen en hoe je het beste rendement behaalt. Alle premium leden krijgen deze whitepaper kosteloos toegestuurd.

Aanvraag lidmaatschap

Premium Selectie

Bij de Premium Wine ligt de focus op exclusieve wijnen uit het hogere segment. Als kennismaking hebben we de Premium Selectie. Deze exclusieve selectie bestaat uit drie icoonwijnen van Antinori die je geproefd moet hebben!

Bestel de Premium Selectie

Voorrang op intekening

Alle Premium leden krijgen voorrang op intekening voor bijzondere, schaarse wijnen en partijen. Op deze manier maak je de meeste kans om deze exclusieve wijnen in je bezit te krijgen. De voorinschrijving is hét moment om deze wijnen in te kopen.

Schrijf je in

Premium Service

The Premium List biedt je toegang tot haar exclusieve servicenetwerk. Ons team staat altijd voor je klaar en zal er alles aan doen om je te ontzorgen. Denk ook aan gratis kelderinventarisatie, advies of het bezoek van een wijnhuis.

Meer informatie