Premium Wine

Premium Wine

FDwijnen Premium

Speciaal voor een selecte groep wijnliefhebbers hebben we de FDwijnen Premium opgericht. Als Premium lid geniet je van een scala aan voordelen zoals onze premium service. Ook krijg je voorrang op intekening voor bijzondere, schaarse wijnen. Het premium lidmaatschap is kosteloos en vrijblijvend.

Schrijf je in via de onderstaande link. In de bevestigingsmail ontvang je het Whitepaper 'investeren in wijn'..

Aanvraag lidmaatschap

Whitepaper: Investeren in wijn

In deze Whitepaper nemen we je mee in de investeringswereld van wijn. We vertellen je waar je op moet letten bij de aanschaf van bepaalde icoonwijnen en hoe je het beste rendement behaalt. Alle premium leden krijgen deze whitepaper kosteloos toegestuurd.

Aanvraag lidmaatschap

Premium Selectie

Bij FD wijnen Premium ligt de focus op exclusieve wijnen uit het topsegment. Als kennismaking hebben we de Premium Selectie. Deze exclusieve selectie bestaat uit drie icoonwijnen van Antinori die je geproefd moet hebben en nu even extra voordelig.

Bestel de Premium Selectie

Voorrang op intekening

Alle Premium leden krijgen voorrang op intekening voor bijzondere, schaarse wijnen en partijen. Op deze manier maak je de meeste kans om deze exclusieve wijnen in je bezit te krijgen. De voorinschrijving is hét moment om deze wijnen in te kopen.

Schrijf je in

Premium Service

FD wijnen premium geeft je toegang tot een zeer exclusief servicenetwerk. Ons team staat altijd voor je klaar en zal er alles aan doen om je te ontzorgen. Denk ook aan gratis kelderinventarisatie, advies of het bezoek van een wijnhuis.

Meer informatie