Antinori

Antinori

Antinori Super Tuscan met 93 punten

De naam Antinori is nauw verbonden met het prestigieuze wijngebied Bolgheri gelegen aan de Toscaanse kust. Het was de vader van Piero Antinori die het landgoed in handen kreeg, maar Piero zelf stond aan de basis van het succes van de ultieme Super Tuscans: Sassicaia, Ornellaia en zijn eigen Guado al Tasso.

Lees alles over de wijnen in onze Antinori blog.

Beste prijzen van Nederland
Als officiële partner van Antinori bieden wij je de beste prijzen van Nederland. Wij halen de wijnen direct bij de bron zodat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Wij bieden namens de familie Antinori maar liefst acht van hun topwijnen aan voor een zeer scherpe prijs!

Antinori il Bruciato Bolgheri 2017
Gemaakt op het beroemde Antinori estate Guado al Tasso. Heeft de allure van de icoonwijn, maar dan toegankelijker en betaalbaarder. Geweldig lekkere rode wijn met veel rood fruit, is licht kruidig en geeft aromatische hints van eikenhout. Een genot om te drinken met een lange volle afdronk.

Nu tijdelijk voor een super scherpe prijs!

93 punten James Suckling:
“The exuberant fruit is matched nicely to fine and elegant tannins.”
91 punten Robert Parker:
“Another extremely popular wine.”

Bestellen is eenvoudig; via onze site of mail naar info@fdwijnwinkel.nl 

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}

{{sort.label}}

Bezig met laden...

Geen producten gevonden

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}